Skip to content

Калин Стоянов

сертифициран медиатор и професионален преговарящ.

Калин Стоянов

Сертифициран медиатор и професионален преговарящ. Бакалавър по Международни Икономически Отношения и Магистър специалност „Международни финанси“. Говори свободно Английски и Руски език.

Част е от екипа на Институт „Итера“ при провеждане на сертифициращите обучения за медиатори- по време на симулираните ситуации.

Експерт е в областта на недвижимите имоти с международен опит в продажба на хотели, луксозни, инвестиционни и голф имоти. Започва кариерата си като брокер в „Адрес Недвижими Имоти“ и бързо се развива като Мениджър на кантора „Международни клиенти“.

Носител на множество награди, сред които „Най-висок финансов резултат за 2015г“.

Калин Стоянов е част от управленския екип на „ERA Недвижими имоти“ при навлизането на компанията на българския пазар и е управител на първия и офис във Варна. През 2009 е поканен за Мениджър „Недвижими имоти“ в луксозния голф комплекс „Трейшън Клифс“ до Каварна. Участва пряко в над 130 продажби на голф имоти на купувачи от над 20 различни страни.

От 2014г. Калин Стоянов е собственик на „Consultica BG Advisors“- международна фирма посредник в сферата на луксозните имоти. Фирмата е консултант по сделки в цяла Европа и САЩ.