Комедията на сезона „Капаро за трима“ отново идва във Варна

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Комедията на сезона „Капаро за трима“, с номинация за „Аскеер” отново идва във Варна.

Време е да се откъснете от сивото ежедневие и да разпуснете с една от най-нашумелите и успешни постановки „Капаро за трима“, която ще ви зареди с много хубави емоции!

Варненци ще имат възможността да гледат този уникален авторски спектакъл по идея на Захари Танев, Асен Кукушев и Дули Дулев на 6 Октомври от 19:00 часа във Фестивален и конгресен център Варна- Зала 1. Билети можете да закупите от касите на Фестивален и конгресен център.

Автор на сценария и режисурата е финалистът от предаването „Ръкописът” на БНТ Пламен Глогов.

Комичните ситуации в спектакъла ще накарат зрителите да се превиват от смях и да се забавляват, но и да се замислят за горчиви явления от нашата действителност.
Освен, че е една от най-успешните комедии, „Капаро за трима“ е и сред номинираните в 27-то издание на Наградите „Аскеер” за Съвременна българска драматургия.

За какво става въпрос в „Капаро за трима“:
Безработен бизнесмен /Асен Кукушев/, упорит боксьор без слава /Дули Дулев/ и народен лечител /Захари Танев/ стават жертви на имотна измама, като са принудени да съжителстват заедно в апартамент- бивш психиатричен кабинет, докато се опитват да се справят с подлия хазяин (Станислав Пеев), бившата му жена (Ева Демирева), агресивния домоуправител- поет-багерист (Константин Лунгов) и кокетната съседка- непрактикуващ нотариус (Полина Маркова) .

Професионалния актьорски състав пресъздава разнообразни и колоритни персонажи.

Защото …
„Капарото е най-висшата форма на доверие!“