Във връзка с усложнената епидемологична обстановка Ви уведомяваме, че Институт Итера отменя ВСИЧКИ насрочени обучения през м. Март, м. Април и м. Май.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

‼️ Във връзка с усложнената епидемологична обстановка Ви уведомяваме, че Институт Итера отменя ВСИЧКИ насрочени обучения през м. Март, м. Април и м. Май, включително и обученията от проекта ни Академия Миротворци.

📍 Планираме календара с обученията да стартира отново през м. Юни и живот и здраве да успеем да наваксаме пропуснатото- във Варна, София и Бургас.

👉 На този етап е трудно да прогнозираме бъдещото развитие на ситуацията, но сме готови гъвкаво да организираме работния график и да ви уведомим, веднага щом това е възможно. Знаете колко много обичаме това, което правим и нямаме търпение да се срещнем отново “на живо”.

🍀 Целият ни екип работим от вкъщи, зачитайки живота и здравето на близките ни и нашият собствен. Вярваме, че всички вие ще подходите отговорно към ситуацията и ще си дадете това време на споделеност у дома.

👉Търсейки “златният ключ” във всяка ситуация, за нас това време на забавяне и утихване ни дава и един прозорец да завършим два проекта, които планирахме и по които работим от известно време и все не ни остава време да довършим. Това е времето в което работейки от комфорта на домовете ни ще успеем да създадем поредният иновативен продукт, който вярваме ще ви помага още повече в творенето на мира.

☀️ И когато всичко това отмине, ще бъдем готови за новата страница, която се отваря. Защото ние вярваме, че най-доброто предстои.

💕 Винаги сме твърдяли, че нашите Миротворци са най – най – яките и социално – отговорни хора! Вярваме, че и в моменти като този, отговорността да пазите себе си и всички ваши близки е водеща!

💁‍♀️Ние си оставяме у дома и се съобразяваме с всички взети мерки, но 📲телефоните и 📩 email-ите ни остават на линия, при необходимост. А скоро ще бъдем заедно и онлайн.

Бъдете живи и здрави. Пазете се. До скоро!

Ваши Лили и Вени ❤️
#ОстанетеСиВКъщи #ПазетеСе  #СилниЗаедно