Национална научна конференция на тема „Медиацията в различните обществени сфери“

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

С удоволствие ви информираме за предстоящата Национална научна конференция на тема „Медиацията в различните обществени сфери“, организирана от Институт „Итера“ и Икономически университет – Варна. Събитието ще се проведе на 31 май 2024 година и ще бъде достъпно както на място в Зала 1 на ИУ-Варна, така и чрез видеоконферентна връзка.

Цели на конференцията

Конференцията цели да събере медиатори, магистрати, учени и представители от различни сфери за обсъждане и намиране на решения за ефективното прилагане на медиацията. Това ще бъде уникална възможност за участниците да споделят опит и знания, което да обогати тяхната професионална експертиза.

Формат на участие

Участието в конференцията е възможно както присъствено, така и дистанционно. Регистрацията е безплатна, като това позволява на всички заинтересовани страни да се присъединят. Линкът за видеоконферентната връзка ще бъде изпратен на онлайн участниците след успешна регистрация.

Изход и анализи след конференцията

След завършването на конференцията ще бъде изготвен анализ, който ще се разпространява до всички заинтересовани институции в областта на медиацията, включително министерства и образователни организации.

Регистрация и информация

За повече информация относно конференцията и начините за регистрация, можете да посетите интернет сайта itera.bg

Очакваме Ви с нетърпение да се присъедините към нас в единствената научна конференция в България с фокус медиацията и нейното приложение в различни обществени сфери.

С уважение,
Организационният комитет на конференцията